Charmaine Noten

Als full stack developer met een creatieve achtergrond ben ik gepassioneerd over het combineren van kunst en technologie. Met vaardigheden in JavaScript, Python/Django, Java, HTML/CSS en ontwerptools zoals Figma, Photoshop, Illustrator en Indesign, ben ik in staat om creatieve en technische oplossingen te bieden voor elke uitdaging. Mijn focus ligt op het creëren van functionele, mooie en toegankelijke ervaringen. Ontdek mijn portfolio en laat me je volgende project tot leven brengen.

PROJECTEN

Android App

Casus: Veilig Thuis is een Android applicatie waarmee meldingen van huiselijk geweld eenvoudig en veilig via de app kunnen worden gedaan. Zorgverleners hebben vervolgens toegang tot deze meldingen.
Het team bestaat uit 4 ontwikkelaars, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het ontwerp van de gebruikersinterface, de Firebase-backend en de functionaliteit waarmee melders een melding kunnen maken. We hebben gebruikgemaakt van Kotlin en Java in combinatie met Android Studio, Firebase, Figma en Gitlab om de app te ontwikkelen.
Bekijk het protoype hier.

IntiSign

IntiSign is een webapplicatie die gebruikers de mogelijkheid biedt om intiem beeldmateriaal veilig te ondertekenen met behulp van een digitale handtekening en deze vervolgens gemakkelijk te uploaden naar verschillende platforms. Als onderdeel van het 3-koppige ontwikkelteam was ik verantwoordelijk voor het ontwerp van de gebruikersinterface en het schrijven van de code. We hebben gebruikgemaakt van CI/CD om de applicatie automatisch te testen en te deployen. Voor de ontwikkeling hebben we Django, Python, CSS, Javascript en HTML gebruikt, samen met tools zoals VS Code, Figma en Gitlab.
Bekijk het protoype hier.

charmainenoten.com

Op dit moment werk ik aan een herontwerp van mijn website, dit doe ik met behulp van Figma. Vervolgens zal ik dit ontwerp gebruiken om de website te bouwen met HTML, CSS en React.
Bekijk het protoype hier.

 

Snake

Op dit moment werk ik aan een spelletjes website waarop Snake gespeeld kan worden. Ik ga onder andere:
  • De functionaliteit testen in QUnit
  • Modulen creëren in JavaScript
  • Modulen omzetten in TypeScript
  • Documentatie genereren met jsDoc
Hiervoor gebruik ik HTML, CSS, Javascript, JQuery en TypeScript.

Prik2Go

De casus Prik2Go gaat over het ontwikkelen van een managementinformatiesysteem voor een landelijk opererende organisatie waar mensen terecht kunnen voor vaccinaties.

De applicatie moest de klanten tonen die een vestiging hebben bezocht. Daarnaast moest het openen en sluiten van vestigingen kunnen worden gesimuleerd door middel van verschillende views. Klanten gaan naar een vestiging die het dichtst bij is. Als deze vestiging sluit, dan gaan ze naar de vestiging die daarna het dichtst bij is.

Ik heb voor de applicatie een ontwerp in UML gemaakt en dit geïmplementeerd met Java en MySQL. De applicatie is gedocumenteerd met Javadoc en getest met JUnit.

A Magical Item

Een webapplicatie waarmee een murder mystery spel gespeeld kan worden. Spelers kunnen inloggen en een team samenstellen, om vervolgens met dat team het spel te spelen. Ik heb Flask, Jinja, HTML, CSS/Bootstrap, Javascript en SQLite gebruikt om de applicatie te maken. Bekijk het project op GitHub.

giesenatelier.com

De website moest snel ontworpen, vormgegeven en gebouwd kunnen worden. Daarnaast was het belangrijk dat de klant makkelijk de website kan onderhouden. Daarom heb ik ervoor gekozen om met deze website met WordPress en Elementor te bouwen.